verificare istoric auto - An Overview

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Producătorii recheamă de obicei modelele în materială ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul tău nu are așa ceva înainte să-l scoți la drum.

Aplicatia RAR iti ofera contra Charge posibilitatea de a vizualiza daca masina a fost implicata in accidente, daca au existat reparatii semnificative la caroserie sau daca s-au inregistrat daune la partea tehnica a vehiculului.

Distribuie Verificarea istoricului unui vehicul este cel mai essential lucru pe care trebuie sa-l faci inainte de a cumpara un autovehicul rulat.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Verificarea kilometrajului este un pas esential atunci cand iei in considerare achizitionarea unui autoturism second-hand. Acesta este un facet significant de verificat, deoarece numarul true de kilometri parcursi de masina poate influenta pretul si starea generala a vehiculului.

Merita sa verifici aceste informatii inainte sa cumperi o masina la mana a doua. Vezi ce piese din dotarile masinii gasite in raport coincid cu cele existente pe masina. Spre exemplu: culoarea geamurilor inainte ca masina sa fi fost cumparata iti poate spune daca masina a avut un accident si a fost nevoie de inlocuirea lor prin achizitionarea unor geamuri noi sau prin cumpararea lor de la o un design mai vechi de masina pentru a encounter economie de bani.

Exista doua tipuri de rapoarte despre istoricul vehiculelor: cele platite si cele gratuite. Rapoartele platite ofera informatii mai detaliate si cuprind adesea un istoric complet al masinii, dar implica un cost suplimentar.

Din pacate, exista cazuri in care kilometrajul masinilor este modificat in mod fraudulos pentru a ascunde adevarata stare a vehiculului.

In acest sens, ai posibilitatea sa utilizezi site-ul RAR, care iti pune la dispozitie informatii importante despre kilometrii reali parcursi de masina.

With VIN Check out Europe, there aren't any surprises and no regrets when buying a next hand auto due to the fact now you recognize what to expect before you buy. Use VIN lookup Software currently totally free VIN report and get going on discovering your subsequent dream ride!

De asemenea, aplicatia iti va furniza informatii despre fapte importante care ar putea afecta kilometrajul masinii, cum ar fi revizii, accidente ascunse sau modificari ale acestuia.

Prezentarea companiilor pe această pagină NU implică aprobarea/suștinerea acestora. Nu prezentăm toți furnizorii de pe piață. Cu excepția cazurilor specificate în verificare vin masina mod expres în Termenii și Condițiile de Utilizare, toate declarațiile și garanțiile cu privire la informațiile prezentate pe această pagină sunt înlăturate. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest Web site pot fi modificate în orice minute.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *